Veil Rental


Hello korang,
Rasa macam dah ramai tanya pasal veil nikah saya, dan minta nak sewa. Saya pun rasa macam oke lah, daripada veil tu duduk diam je dalam almari kan? 

So, kepada sesiapa yang buat tema nikah warna hijau seperti saya, dan berkenan nak sewa veil saya, boleh email terus ke ems.greenberg@gmail.com atau terus ke tab 'Contact Me'. Kalau nak survey, nak tanya-tanya dulu pun tak apa. Saya baik je, tak kan marah-marah :)

Rental Item : Mint Green DIY Veil
Price : RM50 (Termasuk kos pos kepada anda yang jauh, atau kos fuel untuk COD kepada anda yang dekat. Kalau nak nego, saya boleh pertimbangkan. Hehe)
Rental Duration : Flexible! (If tak ada sesiapa yang book date dekat-dekat anda, saya consider if anda nak pulangkan Veil saya bila saja anda free! *Sebab faham kalau lepas kenduri sure busy kan?)

Hanya satu pesanan; tolong jaga veil saya dengan baik-baik :)



Untuk gambar lebih lagi, boleh refer previous post saya di SINI.
Terima Kasih. :)


-------------------------------------------------------------------------------


Ni ada lagi satu veil yang owner lain nak sewakan. 

Apa-apa pertanyaan boleh email saya (ems.greenberg@gmail.com) atau terus ke tab 'Contact Me', nanti saya akan divert email terus ke owner nya sendiri oke. 



Rental Item : Nude Brown Veil
Price : RM50 




4 comments:

  1. dear...if I nak rental ur veil boleh>my big day will be on 30 nov insyaallah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh liyana. Saya dah reply email. :)

      Delete
  2. kalau nak beli je terus boleh?

    cornhelius.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...