Wedding Doorgift : Paperbag & Sticker murah!

Kepada adik-adik bakal B2B - yang sedang giat membuat survey bab-bab doorgift tu, mesti tengah pening-pening nak pikir paperbag apa nak guna, sticker cute yang macam mana, kan? Actually, bukan untuk B2B je, yang nak buat majlis apa-apa pon sekarang ni semua nak bagi doorgift tanda ingatan (gitueww~).

Meh sini nak suggestkan untuk beli paperbag  dari CARD BY MYAN ini! 

 

Macam-macam design cute dan cantik dorang buat, aku tengok memang ramai dah order ngan dorang ni. Kalau korang kata style bagi paperbag macam ni macam dah tak hot, memang salah la. Aku rasa style ni masih lagi hot unik cantik cute. Hihi. Boleh custom made letak nama sendiri & pasangan kat paperbag tu, dah tak payah nak order tq tag ke pe dah kan. Soo jimatt!




Tak pon korang beli paperbag kosong, lepas tu untuk seal kan paperbag tu korang letak sticker, yang ni pon cun jugak sebab nampak simple dan kemasss! CARD BY MYAN pon ada buat custom made sticker jugak, cute-cute design dorang ni, memang taste aku laa. Hihi. 

Owh tak pon korang boleh try buat macam doorgift aku tunjuk hari tu - untuk sticker tu korang order kat CARD BY MYAN, senangg. Bagi aku harga dorang antara termurah jugak. 

*yang macam ni senang tak payah nak letak ribbon ke pe, letak sticker macam ni je dah cute dah.


So, boleh pergi lawat dorang punya blog & instagram untuk info lanjut. Banyak lagi produk dorang sebenarnya, jenuh tau nak scroll. Haha. Dorang pon letak siap-siap harga berapa, so boleh survey dengan senang hati. :). Ok dah, pergi click cuci mata sekarang!

CARD BY MYAN Blog : http://cardbymyan.blogspot.com/
CARD BY MYAN Instagram : https://instagram.com/begkertas/


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...