Recent Posts

   

Membeli-belah di Shopback Malaysia!

Assalamualaikum,

Apa khabar? :) Wahh, sempena puasa ni jadi baik pulak kan. Hehe. Puasa dah berapa belas hari ek? Aku tak kira pun, hahaha. Rasanya dah 2 minggu, pastu dah nak raya hoi! Cepat betul masa berlalu ni. Persiapan raya korang dah start buat ke? Ataupun setel dah? Terel sungguh! Aku pon dah setel beli baju raya, order kuih raya semua tu pun dah, tapi bab kelengkapan rumah belum setel. Rumah pun nak raya jugak, kena kasi cun nanti orang datang selesa la sikit kan, Raya tahun ni macam rasa nak tukar langsir la, hehehe mak mak sangat dah sekarang ni.


Anyway, sape tau website Rakuten ni? Pernah melawat website tu tak? Sape2 gila online shopping (macam aku) mesti tau kan. Hehe. Dorang punya produk range dalam tu semua jenis ada, harga pun sangat ok dan berbaloi-baloi. Sambil-sambil nak survey langsir, tiba-tiba..eh, termasuk category produk lain pulak dah. Memang dasar penggila online shopping. Hewhew

Owh lagi satu, meh nak share ngan korang satu tips hebat bershopping ni, sekarang ini korang juga boleh beli barangan Rakuten di Shopback Malaysia. Di Shopback Malaysia, korang bukan je boleh beli barangan Rakuten secara online, korang jugak berpeluang menikmati diskaun hebat dan ganjaran cashback untuk setiap pembelian.  Nanti nilai cashback korang tu boleh transfer ke akaun bank or paypal korang. Untung sangattt kan?




Untuk dapat diskaun hebat dan ganjaran cashback tu, korang boleh beli barangan Rakuten macam biasa melalui laman web Shopback Malaysia dan nilai cashback korang  akan dikreditkan ke dalam akaun Shopback korang sendiri dalam masa 1-3 hari bekerja. Untuk mengetahui nilai cashback tu, boleh tengok pada jumlah peratusan yang tertera pada icon Rakuten tersebut. Tunggu apa lagi? Jom lihat promosi dan diskaun Rakuten di sini! :)



Hebat kann? Kann? :p
Happy shopping raya uolsss!

1 comment:

  1. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop click >> CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >> @begkertas


    tq :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...