Zawara for Zalora

Nak tanya korang selalu beli baju - dress, jubah, blouse, tudung, pakaian muslimah cantik-cantik semua kat mana? Sekarang ni banyak betul butik-butik kan, baju semua lawa-lawa sampai juling-juling mata nak pilih. Aku tengah duk survey baju sebenarnya ni sebab cuti sekolah bulan 6 nanti ada kenduri! Beli online je senang. Alang-alang beli baju raya terus. Dah tak lama pun. 

Tengah duk surfing, sekali teringat brand ZAWARA. Femes kan? Banyak dah cawangan butik dorang nih. Baju jubah, dress, blouse semua lawa-lawa! Saiz pun banyak, dari saiz orang kurus langsing sampai saiz macam aku tembam comel pun ada. Hahaha. Harga pun sangat bagus, kualiti material kain pun bagus jugak! Design sudah confirm la bagus, semua pun BAGUSlah! :p



Koleksi pakaian Muslimah Zawara for Zalora yang terbaru dilancarkan sempena Hari Raya yang akan datang tidak lama lagi. Boleh access website Zalora untuk collection ZAWARA ni. 
Baju dress Zawara for Zalora menampilkan rekaan yang cukup elegan dengan pilihan warna yang menarik. Memang sesuai sangat untuk korang gi open house Raya nanti. :)




Visi ZAWARA - Zawara mahu menghasilkan koleksi pakaian wanita terkini yang bukan sahaja cantik malah cukup selesa untuk digayakan ke mana sahaja. 
Yesss, memang betul! Boleh pakai baju ZAWARA pergi open house, pergi kenduri, pergi office, pergi mall, pergi beli ikan kat pasar pun boleh je. Selesa dan cantik. Hihi. 
Dorang punya blouse/top pun lawa sangat oke! Pakai dengan skirt or jeans dah cun sangat dah, very casual and easy to style. 

Oke, sila click ZAWARA for ZALORA sekarang! 
Happy scrolling and happy shopping girls!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...