Recent Posts

   

Idea : Wedding #hashtag Sign

Aku suka betul idea wedding hashtag sign ni. Kenapa la aku kawen dulu aku tak buat ek. Maybe masa tu kurang main Instagram kot. Hihi.

Best kan? Nanti pengantin boleh la tengok-tengok gambar captured by friends & family, senang korang nak keep track of all the photos taken at the wedding. Bolehlah tengok wedding korang from every angle.
Lepas kenduri mesti korang ngah rehat-rehat tu, sebelum tidur tu, mesti belek-belek handphone kan? Hihi. So, if guna hashtag yang sama kan seragam je, scroll je tengok gambar wedding. Suka! 


Some of the examples, style mat saleh punya sign. Kretif sangattt! Korang B2B tu boleh la tryy. 


Source : Google.
Credit to owner of the arts and design.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...