Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman

Assalamualaikum, selamat petang dan hai!

Lepas lunch ni tetiba rajin pulak nak join GA Puan Saila tu. (Nampak sangat petang2 ni malas nak buat coding kan? Hikhokk! :p). Uolls pun boleh join, pegi belog dia. Oke la kan kita ramai-ramai memeriahkan majelis. Gituew!


Jom kita memenuhi syarat-syarat pihak penganjur;

1. Follow blog Nursaila Norman
Bertahun dah follow. (bertahun la sangat. Hihi)

2. Copy gambar di atas (back link)
Klikkk cepat!

3. Buat 1 entri bertajuk 'Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman'
Ni le entry bertajuk seperti yang tersebut. ;p

4. Dalam entri tersebut cuma tulis apa yang paling anda suka tentang blog ini
Jawapan jujur - suka tengok DIY Saila buat tu, lebih-lebih lagi Pearl Hand Bouquet ngan Veil dia tu! Kemas sangat! Suka jugak baca bebelan dia dalam belog (walaupun iolsss ni pemalas membaca. Pelik tak? Hihi. So, nampaknya ada tarikan penulisan dia disitu. :))

5. Letak link entri tersebut di ruangan komen di bawah
Okeyyh

6. Seramai 3 orang pemenang akan dipilih
Pilih lebih sikit pun okeyhh, lagi meriah. Hikhik.

7. Lebih ramai yang join Giveaway ini, bilangan pemenang akan ditambah :)
Sokong!

8. Pemenang dipilih berdasarkan bilangan komen terbanyak di entri Giveaway tersebut. Tidak termasuk komen pemilik blog
Ada ke orang nak komen entry kite ni? Krik krikk~ 


Gila aku ni semua item syarat-syarat aku nak menjawap. Haha.
Korang join la jugak tau.
OK BYE!
:)

4 comments:

  1. Gud luck.
    Singgah sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama . Good luck yea

    Btw , done follow sini

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/12/ga-giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...