Recent Posts

   

#diy : Wedding Signage

Tumpang lalu.. Lama tak post sini. Huahuaa.
Kali ni nak tempek sini diy wedding signage untuk bestfriend.
Memang saja letak sini senang dia nak tengok and choose.
Entahlah, tak tau orang suka ke tidak. Ni design syok sendiri je.
Hehehe.


Note to my bestfriend Jz :
- Tolong tengok dan komen. Jangan malu-malu nak berterus-terang. Kalau tak lawo cakap je nanti aku tukaq design macam lain pulak. Nak tukaq kaler ke, font ke, kasi tau ok?
- Nama Babai tu nanti aku buh nama penuh dia ngan # tu pun nanti aku tukaq.
- Lastly, I lebiu! Hehehehe.



2 comments:

  1. Cantik..suka yg first tu...yg last pun cantik..klasik...

    ReplyDelete
  2. suka semua! tp yg 1st lebih sikt dari yg lain :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...