Bff Weds

Assalamualaikum.

Alahai, lamanya tak update kat sini. Selalu lepak kat belog lagi satu tu (tapi tak la jugak selalu pun. Hehe). Busy sangat dengan kerja dan kerja dan kerja.

Anyway, kali ni nak tempek gambar bff (ex-housemate & ex-unimate) yang kahwin hujung bulan 5 haritu kat Johor. Meriah sangat, bagi aku wedding dia ni unik sebab aku ni lah first time tengok sword barrel wedding pegawai polis. Muehehe. Best! Bagi aku, pengantin perempuan kekalkan tema baju putih is just nice. Sangat suci dan elegant berdiri sebelah si husband yang pakai uniform smart tu. Betul tak? Hehe.

Selamat Pengantin Baru kepada Ina dan husband, semoga ceria selalu. :)

*Pipi pau sangat tuh. Haha
*Pengantin lama. Selamba pakai jeans pegi wedding, hehe.

3 comments:

  1. jalan-jalan sini. Meriahnya wedding ur fren.. hehehehe.. mesti jalan bawah pedang tu kan?

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...