RM5 Mini Photobook! Joms! :)

Hello!



Siapa nak photobook RM5? It is a mini (Mini Layflat Lite Hardcover Photo Book) from Pixajoy!
Boleh pergi ke address ni;

Masukkan Referrer code : FLLWLSNY

(Siapa yang dah register boleh dapat free dengan invite kawan-kawan purchase. Macam aku promote ni la. Hehehe)




Anyway, aku ni pelanggan setia (agak setia la, haha) Pixajoy. Pantang nampak ada voucher murah, confirm aku rembat. Haha. Setakat ni memang sangat memuaskan hati dengan servis dorang.

Dulu aku pernah buat photobook (aku pernah blog pasal tu kat sini) dengan Pixajoy, paling latest aku print gambar dengan dorang. Rasa senang sebab trough online je kan, tak payah nak pergi kedai cuci gambar. Lagipun aku ambik time promo dulu, 4R print sekeping dalam 25sen saja, siap dapat free frame box! Loveeeee~


Oh, ada lagi satu voucher aku tak guna lagi, hari tu ada photobook free from Photobook Malaysia kat groupon. Siapa tak nak kan? Haha. Nanti nak try servis from Photobook Malaysia pulak. Nanti aku story.

Ok, tata!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...