#diy : khat kufi

Hari tu aku perasan yang ink color printer akan habis, so daripada membazir aku telah membuat ujikaji warna apa yang masih berbaki (wahh gituuueww!). 

Lepas edit background color untuk khat kufi ikut warna yang tinggal sipi-sipi tu, aku pun terus print satu helai. Lepas print tu memang ink color tu terus nak habis, kalau try print lain memang tak cantik langsung.


Korang boleh DIY sendiri untuk lekat kat mana-mana wall di rumah anda. Best kan? Ini antara projek deco wall yang aku gembar-gemburkan dulu. Tapi tak siap lagi. Kahkahkah. Tahun bila nak siap entah.






Sekian, terima Kasih. :)


2 comments:

  1. saila pernah try buat..tapi tak pasang pun dekat dinding..malas kan saya :(
    awk punya cantik :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...