Recent Posts

   

#Review : Pelamin

   

Sesungguhnya pelamin aku memang request kat butik suruh dorang buat ikut gambar aku search dalam internet. Kalau tengok design pelamin butik memang aku tak berminat langsung. Hahahaha.
Aku tak take note pulak aku ambik kat web mana, aku hanya random search je kat google image. Tapi tak la 100% sama pun, ambik macam base design die je.


Dengan ini, aku nak taip 'KREDIT kepada _________ '. (Siapa-siapa yang claim ini design mereka. Kang kena saman tak pasai pulak kan. Haha).

Simple je, aku suka yang macam bunga banyak-banyak dan kemas tak serabut. Sesuai la dengan space rumah aku yang kecik je. Dan ramai jugak yang puji kata simple cantik. Itu puji ikhlas ataupun terpaksa puji, aku pun tak tau.

Puas hati. :)

6 comments:

  1. Cantik Pelamin cik ems:)
    Btw, Miss ada nominate cik ems for Liebster Award, see this : http://nhidylife.blogspot.com/2013/05/wow-been-nominated-liebster-award.html

    ReplyDelete
  2. Hai, just stumble upon ur blog, ur wedding was gorgeous!!
    boleh tau tak pelamin ambil dari butik mana? -og tepen juga ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh taiping area mana? Hehe. Ambik kat TIrai Kasih Kamunting. :)

      Delete
  3. hye..mm bole tau x wpe rm awk tmph pelamin ni?cantikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam pekej ni, kalau pelamin je tak sure la pulak :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...