Recent Posts

   

#diy 3 : tq tags


Tq tags in the making...
Haha, ni saja warming up. Aku download template burung comel tu dengan kerawang tu sekali (design ni memang free, kalau nak download yang ada copyright ke apa tu hati-hati. Nanti kena tuduh pencuri hak cipta orang lain pulak khennnn!! *gedik*),
 lepas tu kosongkan words kat tengah tu,
lepas tu masukkan words sendiri 'Terima Kasih' tu.
Siap!




Try print nampak macam sweet jugak lah. Hehe.

Ya, aku memang kedekut.
Tq tags ni, memang nak buat sendiri, nak print sendiri (guna printer biasa saja pun), potong sendiri, tempek kat doorgift bag sendiri, SEBAB nak jimat punya pasai. Muahaha.

Nanti design lain kalau rajin aku update.
:)

3 comments:

  1. wowww.. giler kreatif la u cik ems

    ReplyDelete
  2. comel je the bird ..love it..^_^

    singgah la kalo nak tgk design tq tag comel..^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...