Recent Posts

   

Sudah Berkursus Kahwin

Finally, lagi beberapa bulan nak nikah ni baru lah dah setelkan hal kursus pra perkahwinan.
Sangatlah last minute kan. Member-member aku semua terkejut tau aku baru nak ambik kursus kahwin ni. Hehe.
Tapi ok la, tak ada la macam kelam kabut pun. Smooth je aku rasa. *sedapkanhatisendiri*
Nasiblah duduk area KL, kat sini kan banyak kursus kahwin, merata tempat. Google saja, senang.

Sudah ambil pun sijil, alang-alang masuk KL hari tu. Lega...


Aku telah attend Kursus Perkahwinan Islam Malaysia di Bangunan LPPKN (dekat dengan Sogo tu). Recommended!

Daftar mudah, penceramah best, tempat selesa, makan sedap, parking senang, lepas habis kursus boleh terus pergi jalan TAR shopping barang kahwin. Hehe.
Boleh check wesite http://www.kpim.net/ untuk lebih lanjut.


Semangat betul mamat tu. Hehe.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...