Recent Posts

   

Personalised Photo Book murah punya!

Korang mesti tahu pasal Groupon kan? Alaa, yang selalu offer deals yang best-best dan murah-murah dan menarik-menarik tu. Hover betoi ayat! Muahaha.

Korang subscribe je, kasi e-mail. Nanti tiap-tiap hari masuk email deals dorang yang best-best. Hari tu aku ada beli ni;

Personalised photobook for RM39 instead of RM75 - Pixajoy

Murah kan? Ingat nak buat photobook time bertunang dahulu lagi seketoi (DAHULU tau, lama dah tunang pun. haha) . Kiranya photobook ini selain dari official photographer punya gambar la tu. Sebab malas nak pergi cuci gambar, buat buku macam gini lagi best kot. 

Pixajoy adalah best. Walaupun tak pernah guna service dorang ni tapi aku survey tengok ramai yang puas hati. Boleh check website dorang ada buat printing service - photobook macam-macam jenis. Korang boleh personalised sendiri korang punya photobook guna dorang punya software, dah siap susun-susun gambar, then korang hantar je dan buat pembayaran sekali la kan, takkan free pulak. Hehe. Lepas tu tunggu je goyang kaki nanti dah siap dorang akan postkan photobook korang. Aku baru start sikit-sikit je edit gambar, lepas tu malas dah. Nanti lah tunggu masa senang lenang baru boleh sambung lagi. Huarghh!


Edit gambar ala kadar. Dasar pemalas.

Owh, ada juga b2b yang nak sesuatu yang personal hasil sentuhan sendiri, boleh lah hire photographer untuk shoot gambar saja, then korang personalised sendiri la korang punya photobook. Lagi best kan? Ikut citarasa sendiri gitteww. Aku rasa boleh jimatkan kos jugak. Kannn? :)


Iklan : Ini ada lagi satu deal murah punya - personalised hard cover photobook from Vprinthouse. Check it out HERE (http://www.groupon.my/in/.kZ2C2b/,716545311). Cepat sebelum deal tersebut tamat. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...