Idea : Baju Pengapit, Baju Nikah, Baju Resepsi. Ikut suka anda.

Hari tu ada Miss Pengapit aku post kat twitter baju cadangan untuk si tukang kapit ni. Oke, beliau adalah semangat. Kannn? Haha. Baguslah, at least ada orang yang concern pasal aku nak kawen ni. Kalau lah beliau stay KL, memang tiap-tiap minggu aku akan ajak dia pergi Jalan TAR dan Nilai 3. Shopping barang kawen sambil bersenam. Muahaha.

Dia ada tweet gambar ni ;


Cantik kan? Memang nice and simple. Dan tetiba aku rasa, buat baju nikah pun sesuai jugak. Hehe. Ye, aku belum carik baju nikah lagi. Gila selumbarrr! Aku ingat nak beli siap terus. Tak payah susah dah, tapi apa-apa pun tengok la nanti.

Lagi dia google dapat gambar ni;


Simple jugak.. Nice!


Dan lagi;

Source : Here 
Source : Here 
Source : Here 
Ya, baju-baju ni boleh terus buat baju time resepsi dah, tak pun untuk nikah. Cantikkk! Boleh cek kat web yang aku letak tu, banyak baju cantik, harga pun oke. So, boleh difikirkan.. 

Thanks BFF! :)


Source : Here

p/s : Cik Jz, Kalau ko pakai macam bridesmade ni pun macam kiut gila! Pastu nanti kita pakai misai. Hehe.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...